Doorgaan naar content

Verpleegzorg thuis

Verpleegzorg thuis
24-04-2023

U heeft langdurig (intensieve) zorg nodig en wilt graag thuis blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving en bij uw eigen huisarts. Bij Verpleegzorg thuis (Vertrouwd thuis) kijken we naar de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder…

Wat is Verpleegzorg thuis?

Verpleegzorg thuis noemen we bij ZorgSpectrum Vertrouwd thuis. U krijgt zorg, welzijn en huishouding in uw eigen huis.

We kijken samen met u en uw mantelzorger welke ondersteuning u nodig heeft. Wat kunt en wilt u nog zelf doen? Waar kunnen familie, vrienden en buren u bij helpen? En waarbij heeft u professionele ondersteuning nodig? Dit is voor iedereen anders. We leven maatwerk en zoeken daarnaast verbinding met de buurt(activiteiten) waar u eventueel bij kunt aansluiten.

We werken met een vast team, zodat u vertrouwd raakt met de medewerkers die bij u thuis komen. Regelmatig evalueren we of de geboden zorg nog past bij uw situatie en passen we waar nodig de wensen aan. Mocht uw situatie in de toekomst veranderen en het thuis echt niet meer gaan, dan hebben we ook zorglocaties waar u kunt wonen. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende plek.

We bieden ook zorgtechnologie aan huis, zoals professionele alarmopvolging, valsensoren, zorgrobots en medicatiedispensers. De wijkverpleegkundige bespreekt de mogelijkheden met u.

Waar biedt ZorgSpectrum Vertrouwd thuis?

In Nieuwegein, Houten en Vianen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Via de link hiernaast komt u op een overzicht waarin staat hoe u in aanmerking komt voor Vertrouwd thuis en wat de kosten zijn.

Contact

Wilt u meer weten over Vertrouwd thuis? De klantadviseurs van ZorgSpectrum helpen u graag verder. Afdeling Klantadvies is bereikbaar via telefoonnummer 030-5113000, van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

In gesprek over zorgtechnologie

Mevrouw Beke

Het is fijn dat ik nog zelfstandig woon en ik hoop dat nog heel lang te kunnen blijven doen.

Mevrouw Beke: “Ik doe mee aan een proefperiode voor de inzet van zorgtechnologie. Met de wijkverpleegkundige van Vertrouwd thuis heb ik besproken welke producten voor mij een toegevoegde waarden hebben. We hebben onder meer gekozen voor valsensoren. De sensoren geven een signaal als ik val en dan is er snel hulp. Dat is geruststelling voor mijn kinderen.”