Doorgaan naar content

De Plataan

ZorgSpectrum locatie De Plataan

Net buiten het centrum van Vianen ligt ZorgSpectrum locatie De Plataan. We hebben hier vier groepswoningen voor mensen met (vergevorderde) dementie. Woningbouwcorporatie LEKSTEDEwonen is verhuurder van het complex.

 

De Plataan is een gezellige woonzorglocatie waar we veel aandacht besteden aan welzijn. We organiseren regelmatig activiteiten voor de bewoners. Daarnaast vinden we het belangrijk om in verbinding te blijven met de maatschappij. De leerlingen van de naastgelegen basisschool komen bijvoorbeeld geregeld op bezoek.

Woonsfeer

Veel aandacht voor welzijn
Kleinschalige locatie
Goed contact met naastgelegen basisschool

Zorg en behandeling

Faciliteiten

  • Gemeenschappelijke huiskamer met keuken en balkon of terras (per woongroep)
Voorbeeld kamer Voorbeeld kamer Voorbeeld kamer

Studio

Studio (ca. 30 – 35 m²)
De studio is voorzien van een elektrisch hoog-laagbed en is volledig gestoffeerd met een vloer, gordijnen en wandbekleding. Daarnaast is er een keukenblokje aanwezig en heeft u een eigen badkamer. Per woongroep is er een gezamenlijke huiskamer met keuken, met daaraan grenzend een balkon of terras. Voor deze studio heeft u een Wlz-indicatie 5 of 7 nodig, eventueel met een artikel 21.

 

Interesse?

Heeft u of uw naaste interesse om in De Plataan te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek. Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via de rechterknop komt u bij een overzicht met de wachttijden per locatie.

Op bezoek

ZorgSpectrum locatie De Plataan is goed bereikbaar met de auto via de A2 en met de bus (halte: Rietkamp).

 

Bezoekuren

Er zijn geen vaste bezoektijden.

Ontdek
De Plataan

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens