Doorgaan naar content

Ergotherapie

Ergotherapie
21-06-2024

U ervaart problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten die voor u belangrijk zijn. Ergotherapie kan ondersteunen om deze activiteiten weer zoveel mogelijk zelf te doen.

Wat doet een ergotherapeut?

Soms gaan (dagelijkse) activiteiten niet meer zo gemakkelijk als voorheen. De ergotherapeut kijkt samen met u wat u nog wél kan en welke handelingen u wilt verbeteren, (opnieuw) wilt leren of anders wilt doen. De ergotherapeut stelt samen met u een behandelplan op.
ZorgSpectrum biedt naast ergotherapie bij geriatrische revalidatie, gespecialiseerde ergotherapie aan volwassenen met de ziekte van Parkinson, met cognitieve problematiek (bijvoorbeeld bij niet aangeboren hersenletsel en dementie) en bij post-Covidklachten.

Waar biedt ZorgSpectrum ergotherapie

De ergotherapeuten van ZorgSpectrum behandelen volwassenen in de regio Nieuwegein, Houten en Vianen. Dit doen zij vaak op de plek waar de problemen zich voordoen, dus meestal bij u thuis. Daarnaast werken de ergotherapeuten…

Hoe kom ik in aanmerking?

ZorgSpectrum biedt onder meer ergotherapie in de eerste lijn. Via de link hieronder komt u op een overzicht waarin staat hoe u in aanmerking komt en wat de kosten zijn.

Contact

Wilt u meer weten over ergotherapie van ZorgSpectrum? Neem contact op met het secretariaat Behandeling en expertise via telefoonnummer 030-5113020. Het secretariaat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.