Doorgaan naar content

Het Houtens Erf

ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf

Vlakbij het centrum en het Oude Dorp van Houten ligt ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf. Het is een gezellige woonzorglocatie waar we een uitgebreid activiteitenprogramma bieden.

 

In Het Houten Erf wonen mensen met elkaar in woongroepen. We hebben speciale groepen voor mensen met dementie, met lichamelijke chronische ziekten (somatiek) en met lichamelijke aandoeningen in combinatie met psychiatrische problematiek (dubbelproblematiek).

  • Het Houtens Erf
  • Stationserf 82, 3991 KZ Houten, Nederland

Woonsfeer

Gelegen tussen het centrum en het Oude Dorp
Uitgebreid activiteitenprogramma
Gespecialiseerde woongroepen

Faciliteiten

  • Grand Café
  • Binnentuin
  • Gezamenlijke huiskamer met keuken (per woongroep)
Voorbeeld kamer

Woning

Kamer (ca. 12 – 15  m²)
De kamer is voorzien van een elektrisch hoog-laagbed en is volledig gestoffeerd met een vloer, gordijnen en wandbekleding. U heeft een gedeelde badkamer en kunt daarnaast gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer met keuken van de woongroep.

 

Voor een woonplek in Het Houtens Erf heeft u een van de volgende indicaties nodig:

  • een Wlz 5 of 7, eventueel met een artikel 21;
  • een Wlz 6 of 8;
  • een GGZ-W 3 of 4

Interesse?

Heeft u of uw naaste interesse om Het Houtens Erf te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek.
Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via de link hiernaast komt u op een overzicht met wachttijden per locatie.

Op bezoek

ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf is met de auto bereikbaar van de A2 en de A27. De dichtstbijzijnde bushalte (De Molen) ligt op 600 meter lopen. Station Houten ligt op 700 meter lopen van/naar Het Houtens Erf.

Let op: Een aantal navigatiesystemen leidt u naar een pad waar u met de auto niet doorheen kunt. We adviseren om ‘Beurtschipperserf’ als adres in te voeren.

Bezoekuren

Er zijn geen vaste openingstijden, bewoners bepalen zelf wanneer zij bezoek ontvangen.

Ontdek
Het Houtens Erf

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens