Doorgaan naar content

Hof van Batenstein

ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein

Hof van Batenstein is een multifunctioneel centrum in Vianen. De gelijknamige zorglocatie van ZorgSpectrum maakt hier onderdeel van uit. Daarnaast zijn er huisartsen, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek gevestigd. Het is een gezellige, levendige locatie waar ook buurtbewoners van harte welkom zijn.

 

ZorgSpectrum biedt hier verschillende woonvormen aan. Zo zijn er appartementen voor individueel wonen, woongroepen voor mensen met dementie en huurappartementen van LEKSTEDEwonen waar ZorgSpectrum indien nodig zorg kan bieden.

Sfeer

Levendige locatie
Appartementen voor echtparen
Betrokken buurtbewoners

Faciliteiten

  • Grand Café
  • (Dak)terrassen
  • Gemeenschappelijke huiskamer met keuken en balkon of terras (per woongroep)
Voorbeeld kamer Voorbeeld kamer Voorbeeld appartement Voorbeeld appartement

Woning

ZorgSpectrum heeft verschillende soorten woningen in locatie Hof van Batenstein. Bij de woongroepen voor mensen met dementie hebben bewoners een eigen kamer. Daarnaast bieden we twee- en driekamerappartementen.

 

Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Interesse?

Heeft u of uw naaste interesse om in Hof van Batenstein te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek. Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via de link hiernaast komt u op een overzicht met wachttijden per locatie.

Op bezoek

Hof van Batenstein ligt net buiten het centrum van Vianen, tegenover de Grote Sluis. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de A2 of A27 en met de bus (halte: Verzorgingscentrum Batenstein).

Bezoekuren

Er zijn geen vaste bezoektijden.

Ontdek
Hof van Batenstein

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens