Doorgaan naar content

Het Haltna Huis

ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis

ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis ligt op een mooie, centrale plek naast Het Rond in Houten. Winkels, horecagelegenheden, het theater, de bibliotheek en het gemeentehuis liggen op loopafstand. Op deze gezellige locatie bieden we onder meer wonen met zorg.

 

Het Haltna Huis heeft zorgappartementen en huurappartementen. De huurappartementen zijn van woningcorporatie Woonin. De mensen die hier wonen, betalen huur aan Woonin en kunnen daarnaast zorg krijgen van ZorgSpectrum. Bewoners van de zorgappartementen krijgen verpleeghuiszorg van ZorgSpectrum.

 

We hebben op deze locatie ook woonstudio’s voor jonge mensen met dementie. Het bijzondere aan deze afdeling is dat de bewoners overdag gebruik kunnen maken van het dagcentrum. Normaal gesproken betekent een verhuizing naar een woonzorglocatie dat een cliënt niet meer naar de dagbehandeling gaat, maar bij Het Haltna Huis kan dat wel.

 

Bent u benieuwd hoe Het Haltna Huis er van binnen uitziet? Bekijk dan de 360 graden virtuele rondleiding. U kunt als het ware door de locatie heen ‘lopen’ door op de pijlen te klikken.

Klik hier om de virtuele tour te bekijken

Sfeer

Centrale locatie
Appartementen voor echtparen
Aandacht voor welzijn

Faciliteiten

  • Grand Café
Voorbeeld appartement Voorbeeld appartement

Woningen

In Het Haltna Huis biedt ZorgSpectrum verschillende soorten woningen. Er zijn twee- en driekamerappartementen en er zijn woonstudio’s voor jonge mensen met dementie.

 

Klik hier voor meer informatie over de woningen.

Interesse

Heeft u of uw naaste interesse om in Het Haltna Huis te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek. Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via onderstaande knop komt u bij een overzicht met de wachttijden per locatie.

Op bezoek

ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis is met de auto bereikbaar vanaf de A12 en de A27. Station Houten is op korte loopafstand.

 

Parkeren

  • Alleen voor mindervaliden is het mogelijk om achter Het Haltna Huis te parkeren
    (met invalidenkaart).
  • Bij de Randhoeve achter de Dijkhoeve, geen tijdslimiet
  • Bij De Molen achter het oude politiebureau, beperkte mogelijkheid, blauwe zone (denk aan parkeerschijf)
  • Bij De Molen bij theater Aan de Slinger, beperkte mogelijkheid, blauwe zone (denk aan parkeerschijf)
Bezoekuren

Er zijn geen vaste bezoektijden.

Ontdek
Het Haltna Huis

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens