Doorgaan naar content

De Dichter

ZorgSpectrum locatie De Dichter

In het hart van de Nieuwegeinse wijk Jutphaas/Wijkersloot staat nieuwbouwcomplex De Dichter van woningcorporatie Woonin. Het is een modern gebouw waar ZorgSpectrum vier groepswoningen huurt. Daarnaast beschikt De Dichter over Verzorgd wonen appartementen.

 

In de groepswoningen op de begane grond wonen mensen met dementie samen in kleine woongroepen. In de appartementen kunnen mensen zelfstandig wonen, ook als ze (later) zorg nodig hebben. Indien nodig kan ZorgSpectrum hier zorg leveren.

 

Bent u benieuwd hoe De Dichter er van binnen uitziet? Bekijk dan de 360 graden virtuele rondleiding. U kunt als het ware door de locatie heen ‘lopen’ door op de pijlen te klikken.
Klik hier om de virtuele tour te bekijken

Woonsfeer

Op loopafstand van winkelcentrum Makado
Gezellige activiteiten
Kleinschalige locatie

Faciliteiten

  • Gezamenlijke woonkamer met keuken (per woongroep)
  • Terrassen
Voorbeeld kamer De Geinsche Hof

Woning

Studio (ca. 30 – 35 m²)
De vier groepswoningen van ZorgSpectrum beschikken elk over zes studio’s (woonslaapkamers). Deze zijn volledig gestoffeerd met een vloer, gordijnen en wandbekleding. Er staat een elektrisch hoog-laagbed en er is een keukenblok. U heeft een eigen badkamer en deelt daarnaast een woonkamer met keuken met medebewoners.
Voor deze studio’s heeft u een Wlz-indicatie 5 of 7 nodig, eventueel met een artikel 21.

Interesse?

Heeft u of uw naaste interesse om in De Dichter te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek.
Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via de link hiernaast komt u op een overzicht met wachttijden per locatie.

Op bezoek

Locatie De Dichter is goed bereikbaar met de auto. Ook de bus (halte Wenckebachplantsoen) en de tram (halte Wijkersloot) stoppen in de buurt.

Bezoekuren

Er zijn geen vaste bezoektijden. U kunt aanbellen bij de woning.

Ontdek
De Dichter

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens