Doorgaan naar content

De Geinsche Hof

ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof

In de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein, in een rustige groene buurt staat ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof. Een gezellige locatie waar we onder meer wonen met zorg bieden.

 

De Geinsche Hof bestaat uit twee gebouwen. Op nummer 75 wonen mensen met geheugenproblematiek zoals dementie met elkaar in kleine woongroepen. Op nummer 77 heeft ZorgSpectrum ruime zorgappartementen en is er een woongroep voor jonge mensen met niet aangeboren hersenletsel of dementie.

Woonsfeer

Groene omgeving
Welzijn op maat
Uitgebreid zorg- en behandelaanbod

Faciliteiten

  • Grand Café (op nummer 75)
  • Petit Café (op nummer 77)
  • Belevingstuin
  • (Dak)terrassen
  • Gezamenlijk huiskamer met keuken (bij woongroepen)
Voorbeeld kamer Voorbeeld kamer Voorbeeld kamer

Woning

Bij ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof hebben we verschillende soorten woningen. Ook hebben we hier kamers voor tijdelijk verblijf.
Klik hier voor meer informatie over de woningen en kamers.

Interesse?

Heeft u of uw naaste interesse om in De Geinsche Hof te wonen? Onze klantadviseurs helpen u graag verder. Zij zoeken graag samen met u naar een passende woonplek. Voor wonen bij ZorgSpectrum geldt een wachttijd. Via de link hiernaast komt u op een overzicht met wachttijden per locatie.

Op bezoek

Nieuwegein wordt ingesloten door de snelwegen A2, A27 en A12 en is daarmee goed bereikbaar per auto. Ook de sneltram stopt dicht bij De Geinsche Hof (halte Fokkesteeg).

Ontdek
De Geinsche Hof

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens