divider

Dieetadvies 1 LD20160621 522A WEBBanner

Dieetadvies

Voor wie?

Heeft u het moeilijk om uw dagelijkse voeding evenwichtig samen te stellen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van ondervoeding, diabetes, decubitus (doorligplekken), obstipatie of hart- en vaatziekten. Bezoek onze diëtist!

Wat is het?

Als u gezond wilt blijven, is het belangrijk om gezond te eten en te drinken. Voeding bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw leven. Onze diëtisten geven adviezen die passen bij uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld over de belangrijke voedingsstoffen die u nodig heeft bij het ouder worden, of als de energiebehoefte afneemt. De kennis van onze diëtisten is afgestemd op uw persoonlijke situatie en medische gezondheid. Gezond en lekker eten en drinken? Maak dan kennis met een van onze dietisten.

Vergoeding

Als u al een indicatie heeft voor langdurige zorg (Wlz) dan maakt dieetadvies al onderdeel uit van de zorg en behandeling en worden hiervoor geen kosten berekend. Om voor vergoeding in aanmerking te komen van uw zorgverzekeraar, heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of specialist van het ziekenhuis.U kunt bij uw zorgverzekeraar de hoogte van de vergoeding nagaan. Mogelijk heeft u ook vanuit uw aanvullende verzekering recht op aanvullende behandelingsuren door de diëtist. Ook cliënten die dieetadvies willen zonder verwijzing (bekostiging uit eigen portemonnaire), zijn van harte welkom. Hiervoor kunt u de tarievenlijst raadplegen.

Waar

Bij u thuis, als u woont in Nieuwegein, Houten of Vianen.

Of bij één van onze zorglocaties:

Houten:

  • ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf
  • ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis

Nieuwegein:

  • ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof
  • Zorgspectrum locatie Vreeswijk

Vianen:

  • ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein

Informatie

Wilt u meer weten over de behandelingen voor dieetadvies? Wilt u een afspraak maken?
De klantadviseurs van ZorgSpectrum helpen u graag.

footer boog