divider

locatie Banner

Locatie De Geinsche Hof

Adres

Vuurscheschans 75-77
3432 TX Nieuwegein
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof is een zorglocatie met een huiselijke sfeer. Het is modern, licht en gezellig. Binnen staan veel planten en ook buiten is volop groen aanwezig. Zo is er een kinderboerderijtje, een mooie binnentuin en is er vlakbij een park.

Faciliteiten en activiteiten
Er zijn op De Geinsche Hof diverse faciliteiten aanwezig, zoals een restaurant en een winkeltje. Ook bent u welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Er zijn diverse sociale en (re)creatieve mogelijkheden. Het verenigingsleven is belangrijk. Zo zijn er de één of tweewekelijks zang- of muziekverenigingen, een wekelijks vereniging “Meer bewegen voor ouderen”, een tweewekelijkse creatieve vereniging en een maandelijks hondenvereniging waar u honden uit de wijk kunt verzorgen.

Zorg en behandeling

Woningen

De Geinsche Hof biedt kleinschalig wonen aan voor mensen met geheugenproblemen door bijvoorbeeld dementie. Dit betekent dat u met kleine groep mensen een eigen huishouden vormt. U woont dan in een groepswoning, waar u een eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer tot uw beschikking heeft. In het naastgelegen gebouw (Vuurscheschans 77) zijn ruime zorgappartementen te huur. Hier kunt u wonen als u intensieve zorg en behandeling nodig heeft. U heeft een eigen woon- en slaapkamer en eigen keukenblok. Op de Vuurscheschans 77 hebben we ook een woning voor een kleine groep jonge mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Omgeving

ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof staat in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Het is een rustige buurt met veel groen. De stad wordt ingesloten door de A2, A27 en de A12 en is daarmee goed bereikbaar per auto. Ook de sneltram stopt dichtbij. Met de tram bent u binnen 5 minuten op Cityplaza, in het hart van Nieuwegein. Hier zijn diverse winkels, horecagelegenheden en de centrale bibliotheek gevestigd.

footer boog