divider

hof van batenstein Banner

Locatie Hof van Batenstein

Adres

Hof van Batenstein 1
4131 HA Vianen
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein is een grote, levendige locatie in Vianen. Het is een multifunctioneel centrum, waarvan het woonzorgcentrum deel uitmaakt. In het gebouw zijn verder nog huisartsen, een fysiotherapiepraktijk en een apotheek gevestigd. Beneden is een Grand Café waar u terecht kunt voor allerlei activiteiten, voor een kopje koffie en een lekkere, gezonde maaltijd. Ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Zorg en behandeling

Appartementen

Wanneer u op deze modern ingerichte woonzorglocatie van ZorgSpectrum komt wonen, heeft u een eigen appartement met balkon. De oppervlakte bedraagt ongeveer 52,7 vierkante meter of 64,9 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met rolstoelvriendelijke keuken, een eigen ruime badkamer, een toilet en afsluitbare slaapkamer middels een schuifdeur. De grotere appartementen hebben een extra kamer.

Daarnaast biedt Hof van Batenstein kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie. U vormt dan met een groep van ongeveer acht mensen een huishouden. U heeft een eigen slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer met keuken. De kamers zijn ingericht met een bed, nachtkast en kledingkast. Daarnaast is ruimte voor een zitje of een tafel met stoel. Ook is er een wastafel. De badkamer deelt u met de buurman/buurvrouw. Aan de gezamenlijke huiskamer grenst een balkon of terras.

Omgeving
Hof van Batenstein ligt net buiten het centrum van Vianen, tegenover de Grote Sluis en is goed bereikbaar met de auto via de A2 of A27 en met de bus met de halte voor de deur. Het woonzorgcentrum staat centraal in de wijk. Verschillende kerken, de bibliotheek van Vianen, diverse winkels en horecagelegenheden zijn dichtbij. Elke woensdag is er een gezellige markt in de historische binnenstad.

footer boog