divider

 

HHEBanner

Locatie Het Houtens Erf

Adres

Het Houtens Erf
Stationserf 82
3991 KZ Houten
Telefoon: 030-6007140

Navigatiesystemen:
Een aantal systemen leidt u naar een pad waar u met de auto niet doorheen kunt. Wij adviseren u daarom het adres "Beurtschipperserf" in uw navigatie in te voeren als adres.

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf is een modern verpleeghuis dat voldoet aan de eisen van deze tijd. In de gangen op de afdelingen is veel lichtinval en kunt u uitkijken op de binnentuin. We vinden het belangrijk dat u een fijne dagbesteding heeft en daarom is er een uitgebreid activiteitenprogramma. In de ontmoetingsruimte zijn onder meer optredens, worden modeshows gehouden, kunt u spelletjes doen en vinden muziekmiddagen plaats. Tevens is er elke twee weken een kerkdienst. De activiteiten worden aangeboden en ondersteund door onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers.

Zorg en behandeling

Woningen

Wanneer u op Het Houtens Erf komt wonen, vormt u met een kleine groep een eigen huishouden. Dit betekent dat u als groep binnen de afdeling een eigen voordeur heeft, met daarachter de gezamenlijke huiskamer. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer.

Voorzieningen
Het Houtens Erf heeft diverse voorzieningen. Zo is er een kapsalon en komen de tandarts en pedicure bij u thuis langs als u dat wilt. Er is een ontmoetingsruimte met een biljarttafel en een piano en ook beneden is een extra ruimte gecreëerd voor activiteiten.

Bezoekers kunnen uit de automaat beneden gratis koffie en thee halen en er staat een snackautomaat waar bezoek tegen betaling een lekkernij uit kan halen. Onderaan de trap staan rolstoelen voor algemeen gebruik. Die kunt u pakken en na gebruik terugzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld met familie even naar buiten, naar Het Oude Dorp.

Omgeving
ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf ligt midden in de woonwijk de Erven, vlakbij het centrum van Houten en ‘Het Oude Dorp’. In de oude dorpskern is een gezellig plein waar u een hapje en een drankje kunt doen of kunt rondkijken in de winkeltjes. Het dorpse karakter is hier goed bewaard gebleven.

Ook in de straat waar het Houtens Erf is gevestigd, is een stukje historie van de stad te zien. Hier zit namelijk Het Oude Station van Houten. De treinen stoppen er allang niet meer, maar u kunt wel een kopje koffie drinken of een hapje eten in het prachtige monumentale pand.

footer boog