divider

het haltna huis Banner

Locatie Het Haltna Huis

Adres

Het Kant 193
3995 GZ Houten
Telefoon: 030-6007140

Parkeren:
- Alleen voor mindervaliden is het mogelijk om achter Het Haltna Huis te parkeren (met invalidenkaart).
- Geen tijdslimiet: bij de Randhoeve achter de Dijkhoeve
- Blauwe zone (denk aan parkeerschijf): bij De Molen beperkte mogelijkheid achter het oude politie bureau
- Blauwe zone (denk aan parkeerschijf): bij De Molen beperkte mogelijkheid bij Theater Slinger 

Woonsfeer

Wonen in ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis is meer dan alleen zorg ontvangen, wij ondersteunen u ook in het welzijn en het welbevinden. Daarom is er onder andere een uitgebreid dagbestedingsprogramma en wordt er zoveel mogelijk in kleine teams gewerkt. In Het Haltna Huis heeft u diverse voorzieningen bij de hand. Er is een winkeltje waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, er is een kapster, een pedicure en schoonheidsspecialiste. De maaltijd wordt elke dag vers bereid.

Naast ons reguliere, ruime en gevarieerde activiteitenprogramma wordt er voor nieuwe bewoners regelmatig een koffieochtend georganiseerd.
Elke dag van de week is het Grand café geopend (9.00 - 19.30 uur) om te komen lunchen of dineren. ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis staat open voor mensen uit de wijk en naast deze diners worden daarom ook andere activiteiten aangeboden waarbij deelname vanuit de omgeving wordt gestimuleerd.
Het restaurant is voor de lunch geopend tussen 11.30-13.30 uur en voor het diner tussen 17.30-19.00 uur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop koffie, thee of een drankje.

Zorg en behandeling

Omgeving

‘Haltna’ is de oude naam van de gemeente Houten. Het woonzorgcentrum ligt in het centrum, met een treinstation en bushalte in de buurt. Op korte loopafstand bevindt zich een groot winkelcentrum evenals het gemeentehuis, de bibliotheek en het theater. Op het plein van winkelcentrum Het Rond bevinden zich diverse gelegenheden waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een hapje te eten. Op elke donderdag is er een weekmarkt.

footer boog