divider

locatie Banner

Locatie De Kuifmees

Adres

Kuifmees 50
3435 RG Nieuwegein
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie De Kuifmees biedt mensen met dementie een aangename en stimulerende woonomgeving waar van alles te beleven is en waar bewoners actief betrokken worden bij de (dagelijkse) bezigheden. U beschikt over een eigen studio en verspreid door het gebouw bevinden zich verschillende themaruimtes. U kunt daar wisselende bezigheden doen, zoals het ontmoeten van anderen, ontspannen en muziek beleven. Bij deze ruim opgezette woonvorm hoort ook een mooie tuin waar bewoners kunnen vertoeven. In De Kuifmees heeft u veel bewegingsvrijheid. U kunt zich vrij door het hele gebouw en de omsloten tuin bewegen, tenzij uw persoonlijke veiligheid deze vrijheid in de weg staat.

Zorg en behandeling
Wonen met intensieve zorg en behandeling
Gespecialiseerde zorg en behandeling
Nachtzorg
Dagactiviteiten

Woningen

De Kuifmees heeft 76 studio’s (woonslaapkamers) verdeeld over 5 woonlagen. De studio’s beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Elke etage heeft naast de studio’s twee gemeenschappelijke woonkamers met keuken en balkon. Op de begane grond bevindt zich ook een tuinkamer met een terras en een tuinkamer met directe toegang tot de tuin.

Omgeving

ZorgSpectrum locatie De Kuifmees ligt in de wijk Doorslag en is makkelijk per auto bereikbaar via de A2. Aan de andere kant van de A2 vindt u een mooi stukje groen om de Nedereindseplas heen. De Kuifmees ligt op loopafstand van het St. Antonius ziekenhuis en City Plaza. Hier zijn diverse winkels, horecagelegenheden en de centrale bibliotheek gevestigd.

footer boog