Doorgaan naar content

ZorgSpectrum heeft een nieuwe website

Homepagina website
01-05-2023

In mei heeft ZorgSpectrum de nieuwe website www.zorgspectrum.nl gelanceerd. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een mooie, gebruikersvriendelijke site te maken voor toekomstige cliënten, hun naasten en verwijzers. We maken u graag wegwijs.

Waarom hebben we een nieuwe site?
We hadden al langere tijd de wens om een beter toegankelijke website te maken. We kregen best regelmatig feedback dat bijvoorbeeld informatie niet goed of niet snel te vinden was. Een signaal dat we serieus nemen om onze klantgerichtheid te verbeteren. We zijn dan ook heel blij dat het zover is.
Deze nieuwe site is makkelijker in gebruik, sluit qua vormgeving beter aan op onze andere communicatie-uitingen én informatie is beter vindbaar. We hebben hiervoor zeer waardevolle input gekregen van collega’s, cliënten en mantelzorgers.

Voor wie is deze site bedoeld?
Op www.zorgspectrum.nl staat voornamelijk informatie voor toekomstige cliënten en hun naasten, mensen die zich aan het oriënteren zijn of zorg van ZorgSpectrum past bij hun situatie. Daarnaast hebben we informatie voor verwijzers.
Ben je op zoek naar een baan, stageplek of vrijwilligerswerk? Kijk dan op onze andere website www.werkenbijwww.zorgspectrum.nl.

Hoe is de website ingedeeld?

We hebben ervoor gekozen om de site in te delen in twee menu’s. In het hoofdmenu vindt u zorgdiensten en behandelingen, expertises van ZorgSpectrum en onze locaties. In het secundaire menu vindt u onder meer informatie over ZorgSpectrum als organisatie, voor mantelzorgers en voor verwijzers. Daarnaast staat er een aantal handige links op de homepage en onderaan in de zogeheten footer. U kunt uiteraard ook gebruikmaken van de zoekfunctie.

Heeft u vragen over zorg?
Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Kijk op de contactpagina hoe u het beste contact met ons kunt opnemen.

Vragen of tips?
Heeft u vragen of tips? Ziet u iets staan dat niet klopt? Stuur gerust een mailtje naar communicatie@zorgspectrum.nl