Doorgaan naar content

26 augustus: Open dag ‘Wonen voor later’ in Nieuwegein

17-08-2023


Op zaterdag 26 augustus openen zes wooncomplexen in Nieuwegein hun deuren om inwoners van de stad kennis te laten maken met de mogelijkheden van Verzorgd Wonen. ZorgSpectrum is medeorganisator van deze open dag ‘Wonen voor later’.

Wat is Verzorgd Wonen?
Veel 65-plussers willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Bijvoorbeeld door op tijd te verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Dichtbij winkels, gezondheidszorg en openbaar vervoer.
Hiermee zijn de gemeente Nieuwegein, drie woningcorporaties en ZorgSpectrum een aantal jaren geleden aan de slag gegaan. Deze samenwerking heeft geleid tot diverse complexen ‘Verzorgd Wonen’,  verspreid over de stad.

Open dag Verzorgd Wonen
Om inwoners van Nieuwegein en omgeving kennis te laten maken met de mogelijkheden van ‘Verzorgd Wonen’ is er een open dag. Deze wordt georganiseerd door ZorgSpectrum,  de gemeente Nieuwegein, verhuurder ASR en de woningcorporaties Woonin, Jutphaas Wonen en Portaal.

Zaterdag 26 augustus
Zes wooncomplexen openen op 26 augustus hun deuren. Heeft u belangstelling of kent u iemand die geïnteresseerd is hierin? Iedereen is tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom!

De volgende locaties doen mee aan de open dag:

  • Colijnpark, nummers 1 t/m 168 (Portaal)
  • Boerderij Bos, Jeroen Boschhage 4 (Woonin)
  • Wenkebachplantsoen, nummer 85A (Jutphaas Wonen)
  • Van Reeshof, Van Reeslaan 1-1 t/m 1-40 (ASR)
  • Van Baarenhove, Vuurscheschans 1 (Jutphaas Wonen)
  • Dijkhuis, Nijemonde 1 t/m 159 (Woonin)