Doorgaan naar content

Eerste steen nieuwbouw Hoef en Haag

19-06-2023

Op 19 juni 2023 vierden ZorgSpectrum, LEKSTEDEwonen en Reinbouw de eerste steenlegging voor het woon-zorgcomplex Hoef en Haag. Wethouder Teus Meijdam van de gemeente Vijfheerenlanden verrichtte samen met de 3 organisaties de openingshandeling.  

Op het bouwterrein aan de Hagesteinsestraat komen 48 zorgappartementen voor de cliënten van ZorgSpectrum en 23 appartementen voor huurders van LEKSTEDEwonen

In bijzijn van een select aantal genodigden, onder wie een aantal omwonenden en vertegenwoordigers van de omliggende school, supermarkt, huisartsenpraktijk en buurtvereniging, werd na de ontvangst in ‘De keuken van Hoef en Haag’ op het bouwterrein stil gestaan bij het belang van de nieuwbouw in de dorpskern. Vervolgens vond de openingshandeling plaats door het plaatsen van een ‘gouden’ betonblok.

Benieuwd naar de eerste steenlegging?
Bekijk hieronder de video-impressie van 19 juni 2023.

Verzint u een passende naam? 
ZorgSpectrum wil het woon-zorgcomplex (48 zorgappartementen) graag een naam geven die past bij de omgeving en de locatie. Uw creatieve inbreng hierin wordt bijzonder op prijs gesteld. Verzint u een passende naam? Stuur uw naam voor het nieuwe woon-zorgcomplex uiterlijk 1 september 2023 in naar communicatie@zorgspectrum.nl en wie weet prijkt de door u gekozen naam wel op de gevel bij de opening van het gebouw.