divider

locatie 2 Banner

Locatie Vreeswijk

Adres

Lekboulevard 10
3434 GL Nieuwegein
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie Vreeswijk is een kleine en overzichtelijke zorglocatie direct aan de Lek. Mensen kennen en ontmoeten elkaar in het Grand Café waar u voor allerlei activiteiten terecht kunt. Ook voor een kopje koffie en een lekkere en gezonde maaltijd.

Activiteiten

In ZorgSpectrum locatie Vreeswijk bent u welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals bloemschikken, optredens, koersballen, verkoop van mode etc. Ook doet de locatie graag mee aan typisch Vreeswijkse activiteiten zoals ‘Vreeswijk bij kaarslicht’” in december. De activiteiten maken dat (buurt)bewoners zich hier thuis voelen. Ook is er in Vreeswijk eens in de maand het Alzheimer Café, eten veel buurtbewoners in het Grand Café en zijn mensen van harte welkom om te komen trainen in de bewegingstuin. Als u in het naastgelegen Dijkhuis woont, kunt u ook rekenen op onze zorg, behandeling en begeleiding.

Zorg en behandeling

Omgeving

Locatie Vreeswijk ligt in Nieuwegein-Zuid, met een tram- en bushalte in de buurt. Het winkelcentrum Hoog Zandveld is op loopafstand. In de nabij gelegen dorpskern Vreeswijk vindt u diverse winkels en het oude "Fort Vreeswijk". In het dorp is op donderdagmiddag een weekmarkt. Tegenover woonzorgcentrum Vreeswijk vaart er voor fietsers en voetgangers een veerpont naar Vianen. Vanaf het eindpunt is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum van Vianen waar elke woensdagmiddag een gezellige weekmarkt wordt gehouden.

 

footer boog