divider

Client webBanner

Neurologische ziekten zoals Parkinson

ParkinsonNet

De behandelaren van ZorgSpectrum zijn aangesloten bij het landelijke netwerk ParkinsonNet. Bij dit netwerk zijn zorgverleners aangesloten die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Jaarlijks vinden er bijscholingen plaats voor alle behandelaren over nieuwe ontwikkelingen rondom het specifieke ziektebeeld van Parkinson en de behandelingen die daarop afgestemd kunnen worden.

Specialisten bij u thuis

Onze behandelingen zoals ergotherapie of fysiotherapie kunnen plaatsvinden bij u thuis. ZorgSpectrum heeft fysiotherapeuten die gecertificeerd zijn voor het bieden van zgn. PWR!-training (powertraining) die specifiek zijn gericht op cliënten met Parkinson.

Parkinson dagbehandeling

Op woensdag en vrijdag is er in ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof een dagbehandelingsprogramma dat volledig is afgestemd op mensen met de ziekte van Parkinson. U leert er ook omgaan met uw lichamelijke beperkingen als gevolg van Parkinson. Deze activiteiten worden, als dat nodig is, aangevuld met (individuele) therapie zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of begeleiding door een psycholoog. Aanvullend is er tijd voor ontspanning en recreatie.

Wilt u meer weten?

U kunt contact opnemen met de klantadviseurs van ZorgSpectrum. Zij vertellen u graag meer over de ondersteuningsmogelijkheden die zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

footer boog