divider

Consultatie en behandeling

Voor wie?

Mensen met een chronische aandoening en complexe problematiek vragen speciale aandacht van zorgprofessionals. Als behandelend (huis)arts kunt u rechtstreeks de specialisten ouderengeneeskunde van ZorgSpectrum consulteren voor diagnostiek, een behandeladvies of mede-behandeling. Ook de paramedici kunt u om advies vragen. Zowel voor mensen die thuis wonen, als voor mensen die in het ziekenhuis of een verpleeghuis verblijven.

Graag zijn we partner in het ondersteunen van volwassenen en ouderen met een chronische aandoening, zodat we ze verder kunnen helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren in het dagelijks leven. Zo veel mogelijk op eigen kracht en met hulp van anderen uit hun sociale netwerk. We ondersteunen mensen daar waar ze wonen. Dat doen we zo lang als het kan in hun eigen vertrouwde omgeving. Kunnen mensen nog wel zelfstandig wonen, maar is extra ondersteuning nodig of gewenst, dan bieden we beschut thuis met ondersteuning dichtbij.

Verwijzing

‘ZorgSpectrum Behandeling en expertise’ (voorheen Elder) is het multidisciplinaire team van specialisten en biedt een breed en compleet behandelprogramma. Onze kracht is de nauwe samenwerking tussen de verschillende behandeldisciplines, waardoor een écht individuele aanpak mogelijk is. ZorgSpectrum is aangesloten op ZorgDomein. U kunt hiermee gemakkelijk naar onze organisatie verwijzen. Achter het tabblad Basiszorg vindt u de actuele informatie over het zorgaanbod van ZorgSpectrum. Als (huis)arts betaalt u geen kosten voor onze consultatie.

Onze professionals werken al jaren succesvol samen met mantelzorgers, vrijwilligers, (huis)artsen en andere zorgaanbieders. Wij geloven in de kracht van samenwerking en het delen van specialistische kennis. Simpelweg omdat we dan méér mogelijk maken. Doet u ook mee?

Waar?

ZorgSpectrum is werkzaam in het Utrechtse Lekstroomgebied. We werken vanuit locaties in de gemeenten Houten, Nieuwegein en Vianen. Voor vragen en verwijzingen kunt u op: werkdagen tussen 9.00 – 16.30 uur contact opnemen met onze klantadviseurs: tel. (030) 657 50 45. Zij zullen u doorverbinden met de specialist ouderengeneeskunde of zorgprofessional voor direct contact of consultatie.

footer boog