divider

Gezellige activiteiten in de buurt

Voor wie?

U zou graag meer sociale contacten willen en thuis of dichtbij een activiteit zoeken om aan deel te nemen.

Wat is het?

Houdt u van zingen, schilderen, kleien, biljarten, klassieke muziek, theater of bingo? Wilt u andere mensen ontmoeten of wilt u graag meedoen aan het verenigingsleven? In onze locaties worden veel activiteiten georganiseerd waarbij u van harte welkom bent.U kunt lid worden van een vereniging, zoals een creatieve vereniging of visvereniging. Ook kunt u een speciale activiteit bezoeken zoals een concert of kerkdienst of meedoen aan de wekelijkse bingo. Houdt u meer van rust en wilt u toch graag wat gezelschap, dan komen wij bij u thuis. Het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen bij een theater- of familiebezoek.

Vergoeding

Voor enkele activiteiten vragen wij een vergoeding. Bijvoorbeeld als u de maaltijden bij ons gebruikt. In de lokale wijkkranten worden speciale activiteiten aangekondigd die openbaar zijn.

Waar?

In de ZorgSpectrum-locaties Vreeswijk, De Geinsche Hof en Hof van Batenstein.

Een keer meedoen of kijken?

U bent van harte welkom. Wij verzoeken u vooraf met ons contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat we u kunnen ontvangen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op met de klantadviseurs van ZorgSpectrum.

footer boog