divider

Dagactiviteiten met ondersteuning

Voor wie?

U woont zelfstandig, u zou graag meer sociale contacten willen opdoen en u heeft behoefte aan een vast dagritme ter ondersteuning van hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Maar u heeft hierbij zorg of begeleiding nodig.

Wat is het?

U kunt één of meerdere dagen de dagactiviteiten bezoeken in Houten, Vianen of Nieuwegein. De activiteiten zijn gevarieerd en gericht op ondersteuning van uw zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Naast gezelligheid en sociale contacten, is er aandacht voor ontspanning, recreatie en beweging. Het bezoeken van de dagactiviteiten ondersteunt u bij het stimuleren van uw zelfredzaamheid en geeft de mantelzorger de gelegenheid om overdag andere activiteiten te ondernemen. Samen met de andere bezoekers kunt u ook bij ons eten. Naast de algemene dagactiviteiten hebben wij speciale dagactiviteiten voor mensen met een visuele beperking.

Vergoeding

U kunt gebruik maken van de dagactiviteiten met de volgende indicaties:

  • Met een indicatie vanuit de Wmo (ondersteuning maatschappelijke deelname)
  • Met een indicatie vanuit de Wlz (als u op de wachtlijst staat voor een verhuizing naar een van onze zorglocaties)

Waar

Er zijn dagactiviteiten met ondersteuning in de gemeenten Nieuwegein, Houten en Vianen. De klantadviseurs informeren u graag op basis van uw indicatie en wensen welke dagactiviteiten het beste bij u passen.

Kom gerust kijken!

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom. Wij verzoeken u vooraf met ons contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Wilt u zich aanmelden? Heeft u een vraag? De klantadviseurs van ZorgSpectrum staan voor u klaar.

footer boog