divider

Stage Nena Rietveld LD20160622 096 WEBBanner

Werken en leren

Heeft het zorg-vak jou altijd getrokken? En wil je werken bij ZorgSpectrum maar beschik je nog niet over de juiste diploma's? Wij bieden interessante leer-/werkplekken voor als je werken en leren wilt combineren. Ook zijn er stagemogelijkheden, zoals de MAS-stage (maatschappelijke stage) vanaf het 3e leerjaar.

Leren en werken (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg)

Wij bieden leer-/werkplekken voor de opleidingen tot Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4. Je gaat één dag in de week naar school. Daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar om te werken. Je ontvangt een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Elk schooljaar wissel je van afdeling/locatie om breed opgeleid te worden. Zo maak je kennis met verschillende categorieën cliënten die zorg nodig hebben. Je schooldag krijg je gedeeltelijk vergoed. Na je diplomering kan je solliciteren op openstaande vacatures binnen ZorgSpectrum.

Als je wilt solliciteren voor een BBL-plek bij ZorgSpectrum solliciteer dan direct via de button 'solliciteren' in onderstaande vacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Leren en Ontwikkelen via telefoonnummer 030-6007140 of via mail opleidingen@zorgspectrum.nl

Vacatures Werken en leren

Vacature titel Vakgebied Uren per week Locatie
BBL leerling voor leerteam de Kuifmees Welzijn & Activering In overleg Nieuwegein
footer boog