divider

Wachtlijsten 3 LD20160621 052 WEBBanner

Wachtlijsten

Uiteraard doen wij er alles aan uw patiënten de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Als zij nog thuis wonen, kunnen zij op korte termijn al starten met ondersteuning of behandeling. Hiervoor is geen wachttijd. Voor het wonen met zorg in één van onze locaties geldt dat er in de meeste situaties wel een wachtlijst is. Graag bespreken de klantadviseurs de mogelijkheden met hen om de tijd te overbruggen tot wij die zorg kunnen bieden. Als dat niet bij ZorgSpectrum kan, bemiddelen we hen naar een collega-organisatie.

In de tabel hieronder kunt u zien wat de gemiddelde wachttijd is per locatie. Voor revalidatie in de ZorgSpectrum-locaties De Geinsche Hof, Het Haltna Huis en Vreeswijk geldt een korte wachttijd.

Opname geschiedt op basis van wachttijd én urgentie, waarbij cliënten die al bij ons verblijven, voorrang hebben. Aan de getoonde gemiddelde wachttijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Onderstaande wachttijden worden regelmatig geactualiseerd. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantadviseurs voor persoonlijk advies. Dit kan via telefoonnummer 030 65 75 045.

Update april 2019

NIEUWEGEIN  
  Gemiddelde wachttijd
De Geinsche Hof 5 maanden
Vreeswijk 4 maanden
De Dichter 5 maanden
   
HOUTEN  
  Gemiddelde wachttijd
Het Houtens Erf 4 maanden
Het Haltna Huis 9-12 maanden
   
VIANEN  
  Gemiddelde wachttijd
Hof van Batenstein 4 maanden
De Plataan 4 maanden
footer boog