divider

Wachtlijsten 3 LD20160621 052 WEBBanner

Wachtlijsten

Uiteraard doen wij er alles aan uw patiënten de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben. Als zij nog thuis wonen, kunnen zij op korte termijn al starten met ondersteuning of behandeling. Hiervoor is geen wachttijd. Voor het wonen met zorg in één van onze locaties geldt dat er in de meeste situaties wel een wachtlijst is. Graag bespreken de klantadviseurs de mogelijkheden met hen om de tijd te overbruggen tot wij die zorg kunnen bieden. Als dat niet bij ZorgSpectrum kan, bemiddelen we hen naar een collega-organisatie.

In de tabel hieronder kunt u zien wat de gemiddelde wachttijd is per locatie. Voor revalidatie in de ZorgSpectrum-locaties Utrecht, De Geinsche Hof, Ervenstaete en Vreeswijk geldt een korte wachttijd.

Opname geschiedt op basis van wachttijd én urgentie, waarbij cliënten die al bij ons verblijven, voorrang hebben. Aan de getoonde gemiddelde wachttijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Onderstaande wachttijden worden regelmatig geactualiseerd. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantadviseurs voor persoonlijk advies. Dit kan via telefoonnummer 030 65 75 045.

Update juli 2022:

 

NIEUWEGEIN

Gemiddelde wachttijd

De Geinsche Hof 

appartementen: 1,5 jaar
woningen (pg): 3-6 maanden

Vreeswijk

9-12 maanden

De Dichter

1,5 jaar

De Kuifmees

9 maanden 

HOUTEN

Gemiddelde wachttijd

Het Houtens Erf

(somatiek) 3 maanden
(pg) 3 - 6 maanden

Het Haltna Huis

1,5 jaar

VIANEN

Gemiddelde wachttijd

Hof van Batenstein

(appartementen) 1,5 jaar 
(pg) 6-9 maanden

De Plataan

9-12 maanden

 

footer boog