divider

Ik wil in de zorg helpen

Gediplomeerde zorgmedewerkers coronacrisis gezocht!

Wil jij als (oud-)zorgmedewerker jouw steentje bijdragen tijdens de coronacrisis? Als verzorgende IG, verpleegkundige of helpende kun je nu tijdelijk bij ons aan de slag, óók met een verlopen BIG-registratie. De bewoners, cliënten en collega’s van ZorgSpectrum kunnen jouw hulp heel goed gebruiken!

Wat fijn dat je hierop hebt geklikt

Allereerst hopen we natuurlijk dat het goed met je gaat in deze nare tijd van de uitbraak van het coronavirus. Gelukkig zijn we tot nu toe bespaard gebleven van een landelijke lockdown, maar we zetten ons schrap voor wat komen gaat. De huidige richtlijnen en adviezen zijn al behoorlijk verregaand en ingrijpend. Vooral voor onze cliënten. Dit zijn veelal mensen met dementie en zij begrijpen niet goed wat er gebeurt, maar voelen dit des te meer. Daarom willen we alvast voorbereidingen treffen en doen we deze oproep aan alle oud-zorgmedewerkers in de regio Nieuwegein, Houten en Vianen.

Wie zoeken we?

We zijn met spoed op zoek naar alle “handen aan het bed”. Dus ben jij een:

• Verzorgende IG;
• Verpleegkundige;
• Helpende;
• Helpende Plus.

Dan ben je van harte welkom! Oók met een BIG-registratie die verlopen is na 1 januari 2018 mag je per direct aan de slag.

Hoe is de situatie bij ZorgSpectrum?

Ook bij ZorgSpectrum hebben we de nodige maatregelen moeten nemen. Het zal je niet ontgaan zijn dat verzorgingshuizen de deuren hebben moeten sluiten voor alle bezoekers. Een noodzakelijk besluit dat een hoop betekent voor onze organisatie.

Voor onze cliënten, vrijwilligers, bewoners en mantelzorgers een verdrietige situatie. Sociaal contact en goede dagelijkse en medische verzorging is essentieel voor een zo menswaardig mogelijk leven. Vandaar dan ook onze oproep aan alle zorgers!

Wat bieden we?

We roepen je op wanneer we je nodig hebben. En als je daarna wil blijven, vinden we dat natuurlijk alleen maar heel erg fijn! Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Wij hanteren de CAO VVT. Wij geven jou graag alvast een indruk welk salaris je kunt verwachten op basis van een werkweek van 36 uur.

Verpleegkunde: volgens FWG 45. Salaris is tussen de € 2.338,08 en € 3.153,90.
Verzorgende: volgens FWG 35. Salaris is tussen de € 1.999,37 en € 2.668,93.
Helpende (plus): volgens FWG 25. Salaris is tussen de € 1.747,66 en € 2.397,39.

Naast het salaris ontvang je ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Carmen Jansen, Recruiter, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app of bel naar 06 22784720. 

Heb jij geen ervaring in de zorg, maar wil je toch helpen? Graag! Er is meer mogelijk dan je denkt. Ga naar  https://www.zorgspectrum.nl/ondersteuning-zorgspectrum,  klik op een van de opties onder de kop Ja, ik wil helpen en vul het formulier in.

Ben je niet in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag? Geen probleem, deze hoef je pas op te vragen als je begint.

Tot gauw!

Nog even voorstellen

Of je nou al eens van ZorgSpectrum gehoord hebt of dat dit de eerste keer is dat je ons ziet: aangenaam! Wij zijn een zorgorganisatie van zo’n 1.600 collega’s in de regio Nieuwegein, Houten en Vianen. We helpen mensen met bijvoorbeeld dementie en CVA, maar zijn we ook gespecialiseerd in revalidatie en dagbesteding. Ook houden we ons bezig met kwalitatief goede en cliëntgerichte wijkverpleging. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan gerust rond op onze website!

Invulformulier

Alle velden zijn verplichte velden (aangeduid met een *)!


Selecteer aub een van de mogelijkheden
Vul aub uw voornaam in
Vul aub uw achternaam in
Vul aub uw telefoonnummer in
Vul aub uw emailadres in

Vul aub dit veld in
Vul aub dit veld in
Vul aub het aantal jaren zorgervaring in
Vul aub dit veld in
Ongeldige invoer

footer boog