divider
  • Home
  • Ondersteuning ZorgSpectrum

Kom je ZorgSpectrum helpen?

Wat fijn dat je op deze pagina bent terechtgekomen! Onze cliënten kunnen namelijk je hulp goed gebruiken in deze nare tijd. We krijgen een hoop hartverwarmende hulp aangeboden en de creatieve ideeën verrassen elke keer weer. Zo krijgen we de mooiste kaartjes en kindertekeningen en komen er zelfs mensen buiten voor het gebouw zingen! Ook de helden van de dag, het zorgpersoneel, weten ons steeds meer te vinden en ontdekken hoe bijzonder onze doelgroepen zijn

Wij hopen dat het in ieder geval goed met jou gaat en we je hulp mogen gebruiken. Lees snel verder wat je precies kunt doen en wie weet tot gauw!

Ik heb geen achtergrond in de zorg, maar ik wil wel helpen

Wat fijn dat je iets wilt komen doen; we zijn erg benieuwd naar jouw idee! Klik hier en vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Misschien twijfel je nog over wat je kunt doen. Geen probleem: ook dan mag je het formulier invullen. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag of bericht bij de juiste persoon terecht komt.

Ben je benieuwd wie jou zijn voorgegaan? Of heb je inspiratie nodig? Kijk dan zeker op onze Facebookpagina. Hier vind je de laatste updates over alle mooie initiatieven. Hopelijk kunnen we die van jou er ook snel bij zetten!

Ben je op zoek naar een betaalde (bij)baan, maar heb je geen zorgdiploma? We waarderen iedereen die wil helpen met bijvoorbeeld schoonmaak of voeding in de ondersteunende diensten. Geef aan waar je interesse in hebt en wij nemen contact met je op! Klik hier en vul het formulier in.

Ik heb mijn zorgdiploma en ik wil helpen (ook als je BIG verlopen is)!

Voor de zorg van onze cliënten zijn we heel hard op zoek naar zorgpersoneel. Heb je je diploma Helpende, Helpende Plus, Verzorgende en/of Verpleegkunde? Fantastisch! Klik snel hier: Ik ben een zorgmedewerker en ik wil jullie helpen. Hier lees je ook meer over onze persoonsbeschermende middelen volgens de RIVM-richtlijnen.

Ter info: voordat het virus uitbrak, hadden we als regel dat elke sollicitant binnen 48 uur iets van ons hoorde. We hebben nog steeds dezelfde ambitie, maar de strijd tegen het virus is een moeizame. We werken hard om alles in goede banen te leiden, maar het kan even duren voor je iets van ons hoort. Weet dat we je niet vergeten!

Namens iedereen bij ZorgSpectrum: bedankt voor alles, blijf binnen en hou jezelf veilig!

footer boog