divider

Breinlijn actief in regio Utrecht

Wanneer u of uw naaste hersenletsel heeft, heeft dit grote gevolgen voor het dagelijks leven. Vanaf dinsdag 12 mei is regio Utrecht aangesloten bij de landelijke, gratis hulpdienst Breinlijn. Breinlijn helpt bij het vinden van passende ondersteuning en is bereikbaar via www.breinlijn.nl en 085-225 0244.

Elk jaar krijgen tussen de 130.000 en 160.000 mensen in Nederland te maken met hersenletsel. Het leven na bijvoorbeeld een infarct, ongeluk of tumor is nooit meer hetzelfde. Waar kan ik sporten? Hoe ga ik om met verandering in het karakter van mijn partner? Hoe zie het verschil tussen hersenletsel en een burn-out?

Hersenletselteams

Breinlijn is gekoppeld aan een aantal hersenletselteams in Nederland. Dit zijn regionale coördinatiepunten voor advies en informatie over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Ook regio Utrecht heeft een hersenletselteam. ZorgSpectrum is hierbij aangesloten. Elk hersenletselteam heeft zijn eigen telefoonnummer, contactformulier en systeem. Met Breinlijn is er één landelijke toegangspoort. Sinds 12 mei is Breinlijn ook actief in regio Utrecht.

Meer informatie

Kijk op www.breinlijn.nl

footer boog