divider

Start nieuw zorgconcept Vertrouwd thuis

ZorgSpectrum is maandag 14 oktober in Houten gestart met een nieuw zorgconcept: Vertrouwd thuis. Hiermee maken we het mogelijk om langer, prettig thuis te wonen.

‘Vertrouwd thuis’ is bedoeld voor mensen met een ruime zorgvraag die graag thuis willen blijven wonen. Dit maken we mogelijk door hen thuis zorg, welzijn en dienstverlening te bieden op een manier die bij hen past. Het is vergelijkbaar met de ondersteuning in een verpleeghuis, maar dan in hun eigen vertrouwde omgeving.

Welke ondersteuning bieden we?
Dat verschilt per persoon. We kijken samen met de cliënt in zijn/haar netwerk welke ondersteuning en zorg nodig en gewenst is. We gaan uit van ieders persoonlijke situatie en kijken hoe we daarop de zorg kunnen aansluiten. Je kunt hierbij onder meer denken aan: ondersteuning bij wassen en aankleden; huishoudeljike hulp en welzijnsactiviteiten.

Hoe werkt het in de praktijk?
Bij dit nieuwe zorgconcept levert dezelfde medewerker verschillende soorten ondersteuning. We houden hierbij uiteraard rekening met specialistische handelingen. Zo kan de medewerker die ondersteunt bij het wassen en aankleden, aansluitend helpen met het klaarmaken van het ontbijt. En de medewerker die voro een welzijnsactiviteit komt, kan ook kleine huishoudelijke taken uitvoeren. Op die amnier kunnen we meer ondersteuning bieden, maar met minder verschillende medewerkers en op tijden die voor de cliënt prettig zijn.

Bij u thuis
Vertrouwd thuis is een aanvulling op ons zorgaanbod. Het is onderdeel van ZorgSpectrum Bij u thuis. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook: wijkverpleging, hulp in het huishouden en individuele begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie over Vertrouwd thuis kunt u terecht op deze pagina. U kunt ook contact opnemen met onze klantadviseurs via het telefoonnummer 030-6575045 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

footer boog