divider

Fysiotherapie 3 LD20160621 162 WEBBanner

Start MS-groepstherapie

MS is een chronische aandoening. Met een gezonde leefstijl kunt u de mate waarin u hiervan hinder ervaart, gedeeltelijk beïnvloeden. De ziekte kan bijvoorbeeld veroorzaken dat het moeilijker wordt uw spieren aan te sturen. Daarom start ZorgSpectrum met ingang van 28 mei a.s. fitness-groepstrainingen voor met MS. Met behulp van therapie en training kunt u werken aan zoveel mogelijk behoud van uw conditie, spierkracht en –beheersing.

U traint onder deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer sámen met lotgenoten trainen, maar met een individueel beweegplan. Wij verzoeken u zich de eerste keer vooraf aan te melden zodat wij extra tijd kunnen inplannen voor het beantwoorden van uw vragen en begeleiding.

Waar
ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof, Vuurscheschans 75 in Nieuwegein.
Tijd: dinsdag van 15.30 – 16.30 uur (start: 28 mei 2019).

Voorwaarden voor deelname
Voorwaarden voor deelname is dat u zelfstandig kunt lopen, of eventueel met een hulpmiddel, zelfstandig woont en (ongeveer) 50 jaar of ouder bent.

Kosten
Indien u wilt deelnemen, zijn de kosten gelijk aan een behandeling fysiotherapie. Deze kosten kunnen, afhankelijk van uw verzekering, uit de aanvullende verzekering vergoed worden.

Aanmelden of meer informatie
Hiervoor kunt u terecht bij onze klantadviseurs via telefoonnummer 030-6575045 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

footer boog