divider

Opening Boogh

Opening Het Kant Huis

Op donderdag 23 februari 2017 hebben Boogh Houten en ZorgSpectrum officieel hun deuren geopend aan Het Kant 199 in Houten. Het welkomstwoord tijdens deze feestelijke gebeurtenis werd verzorgd door cliënt Edo Kroef van Boogh en cliënt mevrouw Seelen van ZorgSpectrum. Daarna is het pand 'Het Kant Huis' (onderdeel van ZorgSpectrum Bezig bij ons) officieel geopend door Wethouder Jocko Rensen van Gemeente Houten en heeft hij tezamen met Hetty van Oldeniel Directeur bestuurder van Boogh en Mirjam van Groenendijk, Raad van Bestuur ZorgSpectrum een openingswoord gehouden.

Na het officiële gedeelte konden bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in het gebouw en kennismaken met cliënten, medewerkers en vrijwilligers van beide organisaties.
Samenwerking De samenwerking tussen beide zorgaanbieders heeft geleid tot een optimale ondersteuning voor inwoners van Houten met een chronische beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke- of visuele beperking. Voorbeelden van deze diensten zijn dagbesteding, begeleiding naar (vrijwilligers)werk, behandeling en training. Door samen te werken kunnen de organisaties elkaar versterken, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan.

footer boog