divider

Vivian Broex klein knip

Nieuwe bestuurder

Met ingang van 1 april 2017 wordt drs. Vivian M.F. Broex de nieuwe bestuurder van ZorgSpectrum. Zij volgt drs. Mirjam Groenendijk op.

Met de keuze voor Vivian Broex presenteert de Raad van Toezicht een waardige opvolger voor Mirjam Groenendijk en Gert-Jan Waterink. Bestuurder Waterink nam in november 2016 al afscheid van ZorgSpectrum. Voor Mirjam Groenendijk is een afscheid in voorbereiding dat past bij haar grote inzet voor ZorgSpectrum. Dankzij haar visie, betrokkenheid en kwaliteiten als bestuurder is er de afgelopen jaren veel tot stand gebracht in de doorgaande lijn aan zorg, behandeling en ondersteuning voor chronisch zieke mensen.

Blijvend de toon zetten

Voor Vivian Broex is de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieke mensen bekend terrein. Zij is momenteel bestuurder van de organisatie WelThuis BV in Gouda. Ook is zij lid van de denktank ‘de Gideonsbende’, waarbij zij inhoudelijk met staatssecretaris Van Rijn (VWS) meedenkt over kwaliteitsvernieuwing in de ouderenzorg. Over haar start bij ZorgSpectrum is Broex erg enthousiast. Zij ziet mogelijkheden ZorgSpectrum door te ontwikkelen als een organisatie die blijvend de toon zet in de zorg. De Raad van Toezicht ziet dit geborgd door onder andere haar zorgvernieuwende en verbindende kwaliteiten.

footer boog