divider

 

Partnerbanner wij doen mee 300x250 

Veiligheid in huis

Innovatieve hulpmiddelen ter ondersteuning in uw thuissituatie

Zo lang mogelijk thuis wonen, dat willen we waarschijnlijk allemaal. Toch kan het zijn dat u, naarmate u ouder wordt of een chronische ziekte heeft, een aantal activiteiten niet zo makkelijk gaan. Er zijn dan volop mogelijkheden om met eenvoudige hulpmiddelen of aanpassingen in huis u weer veilig te voelen in uw eigen huis. We laten ze u graag zien tijdens een van de inloopuren op 23, 25 en 26 januari 2017.

eHealth-week

In de week van 21 en 27 januari vindt landelijk de zgn. ‘eHealthweek’ plaats. ZorgSpectrum sluit daar graag op aan en laten we u graag zien wat er mogelijk is om u veiliger in huis te voelen. Dat doen we via een inloopuur op verschillende dagen.

Van kleine aanpassingen tot grote innovaties

Bij eenvoudige hulpmiddelen kunt u denken aan een apparaat om zelfstandig uw steunkousen aan te trekken, automatische verlichting, een grijper om iets op te pakken op de grond, of het aanbrengen van verlichting onder uw bed zodat u in de nacht veiliger kunt in- en uitstappen. Maar in de zorg zijn er ook grotere innovatieve ontwikkelingen te laten zien. Zo laten we u graag de nieuwe ontwikkelingen zien van de virtual reality bril, revalidatie-apps, beeldzorg of het gebruik van het dementie-hulpmiddel ‘CRDL’.

Nieuwsgierig?

We laten u graag zien wat er mogelijk is. U kunt op onderstaande dagen gewoon bij ons binnenlopen. Ook als u geen hulpvraag heeft, maar graag wilt weten welke ontwikkelingen er in de zorg zijn. U bent van harte welkom!

Maandag 23 januari tussen 12:30 - 15:00 De Geinsche Hof (Vuurscheschans 75 - Nieuwegein), woensdag 25 januari van 12:30 tot 15:00 Hof van Batenstein (Hof van Batenstein 1 - Vianen) of donderdag 26 januari van 12:30 tot 15:00 Het Haltna Huis (Het Kant 193 - Houten).

Meer informatie?
U kunt hiervoor terecht bij onze klantadviseurs van de afdeling Klantadvies via telefoonnummer 030-6575045.

footer boog