divider

 Ondersteuning lastige situaties LD20160623 051 WEBBanner

Informatiebijeenkomst hulp bij bankieren

Maand van de Zelfredzaamheid

‘Zo lang mogelijk zelfstandig blijven’. Dat is de wens van veel mensen met een chronische aandoening. Dit thema staat daarom centraal in november tijdens de Maand van de Zelfredzaamheid. Het doel van deze themamaand is om zelfstandigheid, eigen regie en zelfvertrouwen zo lang mogelijk te behouden. Ook als het gaat om bankieren. Daarom organiseert ZorgSpectrum samen met collega-organisatie Vitras en de Rabobank twee informatiebijeenkomsten.

Programma
De Rabobank vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en leven. Daarom zet de bank graag een stapje extra voor klanten voor wie bankieren lastig is. Tijdens twee informatiebijeenkomsten vertellen adviseurs van de Rabobank hoe klanten ondersteuning kunnen krijgen bij het bankieren. Ook de rol van mantelzorgers en partners wordt uitgebreid besproken. Belangstellenden uit de regio zijn welkom, ook als zij geen klant zijn bij de Rabobank. Aanmelden is niet nodig.

De informatiebijeenkomsten worden gehouden op:
* Dinsdag 1 november van 19.00 tot 20.30 uur in ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof, Vuurscheschans 75 in Nieuwegein.
* Donderdag 3 november 19.00 tot 20.30 uur in ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein, Hof van Batenstein 1 in Vianen.

Zorgmarkt en informatiebijeenkomsten over dementie
Op donderdag 17 november vindt in Zeist een zorgmarkt plaats. Op deze markt stellen ondernemingen hun innovaties voor waarmee ouderen langer zelfstandig kunnen wonen en leven. Daarnaast starten om 19.30 uur twee informatiebijeenkomsten over ‘Dementievriendelijke ondernemingen’ en ‘Bankieren en dementie’. Het evenement wordt gehouden in de vestiging van Rabobank Utrechtse Heuvelrug, Utrechtseweg 25 in Zeist. Ook hiervoor zijn belangstellenden welkom.

Ga naar 'Informatie over de bijeenkomsten van de Rabobank'

footer boog