divider

Keu20160926001 kleinBezoek FC Utrecht aan ZorgSpectrum

Maandagmiddag 26 september bezoeken spelers en staf van FC Utrecht (inclusief Jong Utrecht) verschillende plaatsen in de regio. Ook ZorgSpectrum! De club vindt het belangrijk dat zij zich op maatschappelijk gebied inzet en van betekenis is voor alle groepen in de samenleving, óók voor de wat oudere inwoners in onze regio. Met het thema ‘elkaar ontmoeten’, bezochten zij op maandagmiddag 26 september a.s. verschillende organisaties, waaronder 3 ZorgSpectrum-locaties.

ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof

Bij binnenkomst helpen Sean Klaiber, Darren Rosheuvel en Patrick Joosten met het uitdelen van koffie, thee en de door hen meegebrachte Utrechtse 'Dommetjes' en wordt er geëvalueerd over de wedstrijd van gisteren. Daarna is het tijd voor actie met een potje zitvoetbal. Er is tenslotte een belangrijke overeenkomst tussen FC Utrecht en de cliënten van ZorgSpectrum: voor beide groepen is bewegen belangrijk!
Onder begeleiding van Corine Driever van de afdeling fysiotherapie beleven spelers en cliënten plezier bij het potje zitvoetbal. Opvallend is hoezeer sport verbindt. Enthousiasme voert de boventoon en dat is te zien bij zowel cliënten als de spelers. Om het bewegen te blijven stimuleren, mocht De Geinsche Hof de gesigneerde voetballen houden en werden er sjaaltjes uitgedeeld.  Een speciale verrassing was er voor Harry van Tongeren als groot FC Utrecht fan. Hij ontving een gesigneerd FC Utrecht shirt.

ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis

Willem Janssen en Sherat Cakmak bezochten de bezoekers van de gezamenlijke dagactiviteiten van Boogh en ZorgSpectrum Bezig bij ons. Ze speelden de quiz 'sjaaltje om, sjaaltje af' waarbij deelnemers fanatiek zijn om de vragen goed te beantwoorden over FC Utrecht maar ook over de dagactiviteiten. Gelukkig is iedereen quizwinnaar, want de sjaaltjes mochten de deelnemers houden. Daarna werd er met elkaar gesjoeld en andere spelletjes gedaan. Een mooie gelegenheid om met elkaar te praten en op de foto te gaan. Een extra verrassing was er voor bezoeker Ton. Hij was jarig en ontving een FC Utrecht shirt als aandenken.

ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein

Door welzijnsorganisatie SWV is een delegatie ontvangen in ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein tijdens de door SWV-georganiseerde bingo.
Eveneens werd daar de persconferentie gehouden door FC Utrecht. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u terecht bij SWV.

Staf en leden van FC Utrecht, enorm bedankt voor jullie bezoek, het sportieve gevoel galmt nog na in de organisatie!

footer boog