divider

Dieetadvies 1 LD20160621 522A WEBBannerGezondheidsmarkt

3 september 2016

Zaterdag 3 september organiseren het Eerstelijns Medisch Centrum (locaties Mondriaanlaan en Diepenbrocklaan) en ZorgSpectrum een gezondheidsmarkt bij ontmoetingscentrum De Wenck. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur voor informatie over gezondheid, bewegen, valpreventie, voeding en welzijn. De toegang is gratis en geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Informatiestands
Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kunt u buiten op het plein informatie krijgen over onder andere huisartsenzorg, fysiotherapie, ergotherapie, wijkverpleging, voedingsadvies, fysiofitness ondersteuning bij dementie, preventie en Gezondheid met een Plus van zowel ZorgSpectrum als het Eerstelijns Medisch Centrum (EMC). Er zijn verschillende medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Drie verschillende presentaties
Er worden in De Wenck drie verschillende gezondheidspresentaties gehouden:

  1. Wijkverpleegkundigen Sandra Verheul en Marion Kroone van ZorgSpectrum houden om 10.30 uur en 13.30 uur een presentatie over de mogelijkheden van zorg en ondersteuning bij u thuis.
  2. Diëtist Agnes Samsom van het EMC houdt om 11.30 uur en 12.30 uur een presentatie over “Gezondheid met een Plus”.
  3. Huisarts Erik Asbreuk van het EMC houdt om 12.00 uur en 13.00 uur een presentatie over de nieuwbouw van het EMC.

U bent van harte welkom bij ontmoetingscentrum De Wenck, Wenckebachplantsoen 85-A Nieuwegein.

Meer informatie?
Gea Evers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Carla Swart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

footer boog