divider

Client dhr Kraaijkamp LD20160623 133 WEBBanner

Cliëntenraad

Binnen ZorgSpectrum heeft elke bedrijfseenheid een eigen cliëntenraad. Uit elke cliëntenraad worden vertegenwoordigers gekozen die eveneens zitting hebben in de Centrale Cliëntenraad (CCR). De CCR heeft tot taak om de gemeenschappelijke belangen van de cliënten te behartigen, voor zover deze zijn overgedragen door de cliëntenraden. Elke raad is aangesloten bij het LOC, de Landelijke Organisatie Cliëntenraden.

De CCR overlegt 6 á 7 keer per jaar met de Raad van Bestuur. Iedere raad voert overleg met de directeur van de betreffende bedrijfseenheid.

Samenstelling Centrale Cliëntenraad Informatie over de CCR

Naam

Vertegenwoordiger vanuit de deel-cliëntenraad

De heer M. Bruinsma

onafhankelijk voorzitter

De heer H.M.E.J. van de Leur 

Cliëntenraad Bij u thuis

De heer H.A.M. Tomas

Cliëntenraad Bij u thuis

Mevrouw N. de Koning

Cliëntenraad Nieuw thuis

Mevrouw C. Bos Cliëntenraad Nieuw thuis

Indien u meer informatie wenst over het werk van de CCR, dan kunt u hiervoor terecht bij het secretariaat van de CCR per e-mail: cliëntenraad.zorgspectrumDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

De cliëntenraden zijn op zoek naar nieuwe leden. 
Voor beide vacatures geldt: heeft u een kritische blik en frisse ideeën? Wilt u meedenken, meepraten en meedoen? Word dan lid van een van de cliëntenraden. Zo kunt u meehelpen de belangen te behartigen van alle cliënten van ZorgSpectrum. Nieuwsgierig? We nodigen u uit de vacature te lezen. Een informatief kennismakingsgesprek is altijd mogelijk zodat u kunt nagaan of het iets voor u is. U bent van harte welkom. 

 

footer boog