divider

Client dhr Kraaijkamp LD20160623 133 WEBBanner

Cliëntenraad

Binnen Zorgspectrum heeft elke bedrijfseenheid een eigen cliëntenraad. Uit elke cliëntenraad worden vertegenwoordigers gekozen die eveneens zitting hebben in de Centrale Cliëntenraad (CCR). De CCR heeft tot taak om de gemeenschappelijke belangen van de cliënten te behartigen, voor zover deze zijn overgedragen door de cliëntenraden. Elke raad is aangesloten bij het LOC, de Landelijke Organisatie Cliëntenraden.

De CCR overlegt 6 á 7 keer per jaar met de Raad van Bestuur. Iedere raad voert overleg met de manager van de betreffende bedrijfseenheid.

Samenstelling Centrale Cliëntenraad Informatie over de CCR

Naam

Vertegenwoordiger vanuit de bedrijfseenheid

(vacature)

onafhankelijk voorzitter

De heer H.M.E.J. van de Leur 

ZorgSpectrum Bij u thuis

De heer H.A.M. Tomas

ZorgSpectrum Bij u thuis

Mevrouw M.J.H. Barberio

ZorgSpectrum Tijdelijk bij ons

Mevrouw A. ten Hove

ZorgSpectrum Tijdelijk bij ons

Mevrouw N. de Koning

ZorgSpectrum Nieuw thuis

De heer M. Bruinsma ZorgSpectrum Nieuw thuis

Indien u meer informatie wenst over het werk van de CCR, dan kunt u hiervoor terecht bij het secretariaat van de CCR per e-mail: cliëntenraadDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

De cliëntenraad Nieuw thuis (verpleeghuizen) en Bij u thuis (thuiszorg) is op zoek naar nieuwe leden. Daarnaast is er een vacature voor de functie van voorzitter van de Centrale Cliëntenraad.
Voor beide vacatures geldt: heeft u een kritische blik en frisse ideeën? Wilt u meedenken, meepraten en meedoen? Word dan lid van een van de cliëntenraden. Zo kunt u meehelpen de belangen te behartigen van alle cliënten van ZorgSpectrum. Nieuwsgierig? We nodigen u uit de vacature te lezen. Een informatief kennismakingsgesprek is altijd mogelijk zodat u kunt nagaan of het iets voor u is. U bent van harte welkom. 

 

footer boog