Doorgaan naar content

TBO Utrecht

ZorgSpectrum locatie TBO Utrecht

ZorgSpectrum heeft een revalidatieafdeling binnen De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht. Op TBO (Tijdelijk bij ons) Utrecht bieden we geriatrische revalidatie voor mensen met een dwarslaesie.

 

De afdeling heeft een therapeutisch klimaat; er is volop levendigheid en er hangt een actieve sfeer. U beschikt over een één of tweepersoonskamers en kunt daarnaast gebruikmaken van het Petit Café.

We hebben een unieke samenwerking met de professionals van De Hoogstraat op het gebied van dwarslaesie-revalidatie. ZorgSpectrum biedt geriatrische revalidatiezorg en De Hoogstraat medisch-specialistisch revalidatie. Het kan zijn dat u tijdens uw revalidatietraject wisselt van revalidatiesoort. U kunt dan binnen de locatie blijven, omdat ZorgSpectrum en De Hoogstraat in hetzelfde gebouw zitten.

Woonsfeer

Dwarslaesie-revalidatie
Unieke samenwerking met De Hoogstraat
Levendige, actieve sfeer

Faciliteiten

  • Petit Café
  • Restaurant (van De Hoogstraat)
Voorbeeld kamer

Kamer

Kamer voor tijdelijk verblijf
Als u tijdelijk bij ZorgSpectrum verblijft, dan heeft u een volledig gemeubileerde kamer. Er staan een elektrisch hoog-laagbed, een nachtkastje, een kledingkast, een klok, een stoel, een tafel en een koelkastje.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een tijdelijk verblijf bij TBO Utrecht? Onze klantadviseurs helpen u graag verder.

Op bezoek

ZorgSpectrum locatie TBO Utrecht is met de auto bereikbaar via de A2/A12 of de A27/A28. Daarnaast ligt bushalte ‘De Hoogstraat’ op loopafstand.

Bezoekuren

Er zijn geen vaste bezoektijden. U maakt een afspraak met de revalidant, rekening houdend met de therapieën.

Ontdek
TBO Utrecht

Bel voor een afspraak

030-5113000
Klantadviseur Mascha Haafkens