divider

locatie Banner

Locatie Ervenstaete

Adres

Stationserf 84
3991 KZ  Houten
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie Ervenstaete biedt een plek voor mensen om te revalideren en is sinds 27 oktober 2020 geopend. Om optimale revalidatie te stimuleren heeft het gebouw een warme uitstraling met een gastvrije sfeer. Het gebouw ‘ademt’ een perspectief op revalidatie en herstel, er is volop levendigheid en er hangt een actieve sfeer. U beschikt over uw eigen kamer en er zijn twee Petit Cafés aanwezig in het gebouw waar u anderen kunt ontmoeten of kunt ontspannen. Het gebouw beschikt over een klein terras en de nabijgelegen ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf beschikt ook over een mooi restaurant waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u een digitale rondleiding door de locatie? Klik dan hier.
Bent u benieuwd naar het webinar ter gelegenheid van de opening? Klik dan hier 

Zorg en behandeling
Revalideren
Herstel na ziekenhuisopname
Gespecialiseerde zorg en behandeling
• Traumatologie

Gebouw

Op de begane grond en de eerste verdieping zijn in totaal 30 kamers beschikbaar, elk met eigen sanitaire voorzieningen. Op beide etages is een Pétit Café aanwezig. De derde etage is ingericht als revalidatieafdeling, hier bevinden zich de fysiotherapieruimte, oefenruimtes, behandelkamers en vergaderruimtes. Het gebouw beschikt over een klein terras buiten.

Omgeving

ZorgSpectrum locatie Ervenstaete is gelegen in de woonwijk Erven en ligt op loopafstand van onze woonzorglocatie Het Houtens Erf. De locatie ligt vlakbij het centrum van Houten en ‘Het Oude Dorp’, de oude dorpskern met een gezellig plein waar u een hapje en een drankje kunt doen of kunt rondkijken in de winkeltjes. Het dorpse karakter is hier goed bewaard gebleven.

footer boog