divider

de plataan Banner

Locatie De Plataan

Adres

Ruinkamp 1
4133 GX Vianen
Telefoon: 030-6007140
Let op: voor de routebeschrijving kunt u bij een verouderde update van uw navigatiesysteem het adres Kluitkamp intypen.

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie De Plataan is een appartementencomplex in Vianen, waar wij een nieuw thuis bieden voor mensen met (vergevorderde) dementie. Woningbouwcorporatie Lekstedewonen is verhuurder van het complex.

De zorg is vierentwintig uur per dag aanwezig en ook aan welzijn besteden we veel aandacht. We vinden het namelijk belangrijk dat u een fijne dag kunt beleven. Daarom organiseren we veel activiteiten. Van wandelen, boodschappen doen en samen koken tot aan zwemmen, hofconcerten en andere uitjes. Daarnaast heeft iedere bewoner een verwendag in de week. Dat houdt in dat u dan extra aandacht krijgt, afgestemd op uw behoefte. Denk hierbij aan uitgebreid verzorgen, bereiden van uw lievelingseten en extra individuele aandacht.

Zorg en behandeling

Woningen

Bij De Plataan zijn vier groepswoningen voor mensen met dementie. Elke groepswoningen bestaat uit zes appartementen en heeft een gezamenlijke huiskamer met keuken. De bewoners hebben een ruime kamer met eigen douche en toilet. Er is ook een algemene badkamer met een speciaal ligbad aanwezig.

Omgeving
ZorgSpectrum locatie De Plataan ligt iets buiten het centrum van Vianen. Op loopafstand zitten een aantal winkels, zoals een supermarkt, een bakker en een groenteman. Naast het appartementencomplex zit een basisschool. De leerlingen komen regelmatig op bezoek bij De Plataan. De locatie is goed bereikbaar. Voor de deur is een bushalte en met de auto bent u in korte tijd op de A2.

footer boog