divider

De Hoogstraat

Adres

Rembrandtkade 10
3583 TM. Utrecht
(Postbus 1175, 3430 BD Nieuwegein)
Telefoon: 030-6007140

Sfeer
ZorgSpectrum heeft per februari 2021 een afdeling voor (geriatrische) revalidatie, verpleging en verzorging van patiënten binnen De Hoogstraat Revalidatie. ZorgSpectrum Tijdelijk bij ons (TBO) Utrecht is een unit op de 1e etage van het revalidatiecentrum. De Hoogstraat is een medisch specialistisch revalidatiecentrum en een expertisecentrum voor dwarslaesie revalidatie. Deze afdeling met een therapeutisch revalidatieklimaat is voor patiënten die de klinische medische specialistische revalidatie hebben beëindigd, maar nog niet naar huis kunnen. Of voor patiënten die (nog) onvoldoende belastbaar zijn om de klinische medisch specialistische revalidatie te ondergaan. Om optimale revalidatie te stimuleren heeft de afdeling een warme uitstraling met een gastvrije sfeer. Er is volop levendigheid en er hangt een actieve sfeer.

U beschikt over een één- of twee persoonskamer. Op Zorgspectrum TBO Utrecht zijn, naast de 15 bedkamers, ook een Petit Café voor restaurant- en recreatiefunctie, een open oefenruimte en een ruimte voor individuele behandeling aanwezig.

Zorg en behandeling

Revalideren
Gespecialiseerde zorg en behandeling

Omgeving

Het gebouw van De Hoogstraat Revalidatie staat in de Schildersbuurt in wijk Oost in Utrecht. In deze buurt staat ook het (waarschijnlijk) bekendste woonhuis van Utrecht: het Rietveld-Schröderhuis. Ook ligt het Wilhelminapark op loopafstand. De locatie is bereikbaar via de A2/A12 of de A27/A28 en met bus 8 vanaf NS-station Utrecht Centraal.

footer boog