divider

locatie Banner

Locatie De Geinsche Hof

Adres

Vuurscheschans 75-77
3432 TX Nieuwegein
Telefoon: 030-6007140

Woonsfeer

ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof is een zorglocatie met een huiselijke sfeer en veel verschillende tuinen om de locatie heen. Volop in het groen! Bewoners, familie en omwonenden kunnen elkaar ontmoeten in het Grand Café waar u voor activiteiten terecht kunt, maar ook voor een kopje koffie of thee, een tussendoortje en heen lekkere maaltijd. U kunt rekenen op onze zorg, behandeling en begeleiding in een prettige woonomgeving. De Geinsche Hof biedt u een Nieuw thuis. Als u in De Geinsche Hof woont, heeft u een slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer tot uw beschikking.

Zorg en behandeling

Omgeving

De locatie staat centraal in de wijk. De winkels zijn op loopafstand, in de wijk Fokkesteeg. In het naastgelegen park is het mogelijk tot rust te komen. De tram stopt dichtbij en u bent binnen 5 minuten op winkelcentrum City Plaza, in het hart van Nieuwegein. Op City Plaza is de centrale bibliotheek gevestigd. Ook zijn er diverse winkels en horecagelegenheden.

Activiteiten

In De Geinsche Hof bent u welkom om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Er zijn verschillende sociale en (re)creatieve mogelijkheden. Belangrijk in De Geinsche Hof is het verenigingsleven. Een greep uit de verenigingen: de één of tweewekelijkse zang- of muziekverenigingen, een wekelijkse vereniging “Meer bewegen voor ouderen”, een tweewekelijkse creatieve vereniging en een maandelijkse hondenvereniging, waar u honden uit de wijk kunt verzorgen.

footer boog