divider

Wachttijden

Uiteraard doen wij er alles aan u direct de ondersteuning te kunnen bieden die u nodig heeft. Als u nog thuis woont, kunnen wij op korte termijn al starten met ondersteuning of behandeling. Hiervoor is geen wachttijd. Voor het wonen met zorg in één van onze locaties geldt dat er in de meeste situaties wel een wachtlijst is. Graag bespreken de klantadviseurs alle mogelijkheden met u, inclusief modulair pakket thuis of volledig pakket thuis. Als er binnen ZorgSpectrum geen passende oplossing is voor u, bemiddelen we u graag naar een collega-organisatie.

In de tabel hieronder kunt u zien wat de gemiddelde wachttijd is per locatie. Voor revalidatie in de ZorgSpectrum-locaties De Geinsche Hof, Het Haltna Huis en Vreeswijk geldt een korte wachttijd. Opname geschiedt op basis van wachttijd én urgentie, waarbij cliënten die al bij ons verblijven, voorrang hebben. Aan de getoonde gemiddelde wachttijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Onderstaande wachttijden worden regelmatig geactualiseerd. We raden u aan om contact op te nemen met onze klantadviseurs voor persoonlijk advies. Dit kan via telefoonnummer 030 65 75 045.

Update december 2022:

 

NIEUWEGEIN

Gemiddelde wachttijd

De Geinsche Hof 

appartementen: 1 jaar
woningen (pg): 3-6 maanden

Vreeswijk

9-12 maanden

De Dichter

1,5 jaar

De Kuifmees 

12 maanden

HOUTEN

Gemiddelde wachttijd

Het Houtens Erf

(somatiek) 0-3 maanden
(pg) 3 - 6 maanden

Het Haltna Huis

1,5 jaar

VIANEN

Gemiddelde wachttijd

Hof van Batenstein

(appartementen) 1,5 jaar 
(pg) 6-9 maanden

De Plataan

9 maanden

 

footer boog