divider

Op 27 oktober opent onze nieuwe revalidatielocatie Ervenstaete in Houten, waar we 30 ouderen op weg gaan helpen naar hun herstel. Ondanks corona willen we dit natuurlijk even vieren. Graag nodigen we u daarom uit voor ons webinar, 27 oktober vanaf 16 uur, waarbij verschillende experts hun licht laten schijnen op de toekomst van (geriatrische) revalidatie. Dagvoorzitter Lea Bouwmeester gaat tijdens het webinar in gesprek met Jos Dekkers, voorzitter van Dwarslaesie Organisatie Nederland en Jan-Willem Meijer, bestuurder van De Hoogstraat Revalidatie. Samen kijken zij wat er nodig is om de revalidatie van cliënten met een dwarslaesie te verbeteren. Ook besteden we aandacht aan het kwaliteitslabel Topcare en geeft directeur David Engelhard de deelnemers bruikbare tips vanuit andere regio’s over hoe we de elkaars expertise kunnen inzetten.

Wilt u zich aanmelden voor het webinar?

Klik op deze pagina. Kies 'Registreer'. U bestelt een 'genodigden' ticket (gratis) en vult uw gegevens in.
In de ontvangstbevestiging die u ontvangt (afzender Eventbrite) ontvangt u direct de weblink van het webinar (via MS Teams). 

Wilt u meedoen met de lego-challenge?

Ook dán kunt u zich aanmelden via deze pagina. Bij de invulgegevens kunt u aangeven of u ook wilt meebouwen. Bij meer aanmeldingen dan er plaatsen beschikbaar zijn, zullen wij loten. Indien u zich aanmeldt voor de lego-challenge laten wij u tijdig weten of u wel of niet bent ingeloot.

Het webinar direct in uw agenda?

Klik dan op de bestelpagina van Eventbrite op 'Aan agenda toevoegen', of klik op de button 'Datum aan agenda toevoegen' op de homepagina van www.zorgspectrum.nl 

Programma/uitnodiging inzien?

Open dan hier de PDF.

 

 

footer boog