divider

Uit en thuis lekker eten LD20160621 440 WEBBanner

Uit en thuis lekker eten

Voor wie?

Gezellig uiteten, alleen, met familie, vriend(in) of buurman of -vrouw in een omgeving waar begrip is voor uw eventuele beperking. Dat kan in het Grand Café in één van onze locaties of bij u thuis. De koks maken dagelijks lekkere verse maaltijden. U heeft meestal keuze uit twee dagmenu’s. U kunt als u dat wenst ook à la carte eten. Als u een dieet heeft, kunt u ook gebruik maken van deze service.

Vergoeding?

Een dagmenu (drie gangen) kost € 9,19 en een hoofdgerecht kost € 6,92 (prijspeil 2023). In de gemeente Nieuwegein is voor mensen met een Stadspas een speciale afspraak gemaakt. Zo kunt u in ZorgSpectrum locaties Vreeswijk en De Geinsche Hof met korting een maaltijd bestellen.

Waar?

Maaltijd aan huis: Woont u in één van de naastgelegen appartementen bij Het Haltna Huis (Houten) of in het Dijkhuis (Nieuwegein), dan kunt u ook bij ZorgSpectrum terecht voor een complete maaltijd bij u thuis. Dit kost ongeveer € 10,- per dag. U hoeft de deur niet uit voor boodschappen en heeft toch een lekkere en gezonde warme maaltijd.

Maaltijd bij ZorgSpectrum: Iedereen is welkom gezellig te komen eten in het Grand Café van een van de ZorgSpectrum-locaties. Wij ontvangen u graag tussen 17.00 en 19.00 uur.
Reserveren is niet nodig.

Nieuwegein:

  • ZorgSpectrum locatie Vreeswijk
  • ZorgSpectrum locatie De Geinsche Hof

Houten:

  • ZorgSpectrum locatie Het Haltna Huis
  • ZorgSpectrum locatie Het Houtens Erf (via Stichting Philadelphia)

Vianen:

  • ZorgSpectrum locatie Hof van Batenstein
footer boog