divider

Een veilig gevoel

Voor wie?

Als u thuis behoefte heeft aan extra veiligheid, dan kunt u een abonnement afsluiten voor professionele alarmopvolging thuis. Hierdoor is het mogelijk om langer zelfstandig te blijven wonen. Het werkt eenvoudig. Er zit een alarmknop op uw telefoon, halszender of polsband. Mocht er onverwachts iets gebeuren, u valt of heeft zich verwond, dan krijgt u met één druk op de knop direct contact met een alarmcentrale.

Zij zorgen ervoor dat er snel hulp is. Dat kan iemand zijn die u heeft aangewezen, een professional van ZorgSpectrum, huisarts of ambulance. U heeft hiervoor en vaste telefoonlijn nodig

  • 24 uur per dag hulp
  • Alarmknop op uw telefoon
  • Snel hulp in geval van nood

Vergoeding?

Voor professionele alarmopvolging bent u ongeveer €25,00 per maand kwijt aan het abonnement en de huur van het alarmeringssysteem. De apparatuur wordt geplaatst en onderhouden en ook de aansluiting met ZorgSpectrum is geregeld zodat we de professionele alarmopvolging kunnen verzorgen (een verpleegkundige kunnen sturen).

Heeft u een medische indicatie, neemt u dan voor een eventuele vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar.

U hoeft geen abonnement te betalen voor professionele alarmopvolging als u een indicatie heeft voor verpleging en verzorging thuis. Onze wijkverpleegkundige kan u hierover informeren.

Als u gebruik wilt maken van professionele alarmopvolging, dient u altijd zelf een sleutelkastje te kopen en te laten monteren . Dit is nodig, zodat de hulpverlener van ZorgSpectrum bij u naar binnen kan als er iets aan de hand is. Eénmalig bent u voor aansluitkosten en de aanschaf en montage van een sleutelkastje rond de € 160,00 kwijt.

Waar?

In Nieuwegein, Houten en Vianen.

footer boog