divider

Bezoek Hof van Batenstein, 1e etage weer mogelijk

Vanaf 25 mei kunnen alle cliënten en bewoners gelukkig weer een vaste bezoeker ontvangen. Begin deze week moesten we een uitzondering maken voor een deel van de 1e etage in Hof van Batenstein Omdat hier een bewoner besmet was met het coronavirus, moest het bezoek voor de andere bewoners op deze vleugel helaas nog worden uitgesteld. We zijn blij dat vanaf vandaag ook hier bezoek weer mogelijk  is. Een extra fijn bericht is dat de betreffende cliënt vandaag negatief is getest en dus formeel ook geen besmetting heeft. Ondanks het feit dat de voorzorgsmaatregel van 14 dagen in quarantaine van kracht blijft voor de bewoners van deze vleugel, kan er wel op aangepaste wijze bezoek worden ontvangen.
Dit betekent nu dat op alle locaties en afdelingen weer bezoek mogelijk is.

Bezoek in multifunctionele ruimte
Omdat de bewoner die besmet was met het coronavirus uitsluitend op het eigen appartement verblijft, hebben we contact gezocht met de GGD voor nader overleg. Op ons verzoek heeft de GGD  de locatie en de afdeling dinsdagochtend bezocht. Op basis van het formele advies van de GGD kunnen we ook voor de bewoners van deze vleugel bezoek weer mogelijk maken. Weliswaar kunnen de bewoners hun vaste bezoeker niet in hun eigen appartement ontvangen, maar is de multifunctionele ruimte op de 1e etage hiervoor beschikbaar. Deze bezoekmogelijkheid is al gelijk vandaag gestart.

Vragen?
Indien u vragen heeft over dit bericht of de bezoekersregeling, dan kunt u deze stellen via de Corona Informatielijn van ZorgSpectrum via telefoonnummer 030-5113100 (bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).

footer boog