divider

Bezoekplan ZorgSpectrum gestart

Wat fijn dat we vandaag kunnen starten met het verwelkomen van bezoekers!
Van de woningen en afdelingen waar vandaag de eerste bezoekers zijn geweest, hoorden wij dat het weerzien ontzettend fijn was. Zowel voor de cliënt als voor zijn of haar bezoeker.
We hopen dat er ook voor andere cliënten deze week veel fijne ontmoetingen zullen plaatsvinden.

Hof van Batenstein
Voor een aantal cliënten van de 1e etage van Hof van Batenstein moet het bezoek helaas nog even uitgesteld worden. We zijn hierover in gesprek met de GGD en hopen dat cliënten van deze vleugel op de 1e etage ook snel hun vaste bezoeker mogen ontvangen.

Bezoekplan
Vanmiddag hebben alle cliënten en hun 1e contactpersonen het bezoekplan ontvangen (met uitzondering van de cliënten en hun 1e contactpersoon waarvoor het bezoek helaas nog moet worden uitgesteld). Hierin staan tips ter voorbereiding van uw bezoek. Indien u de mail niet heeft ontvangen, kan het zijn dat wij géén of een onjuist mailadres hebben. Dit kunt u dan doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?
Indien u vragen heeft over de inhoud van het bezoekplan, dan kunt u deze stellen via de Corona Informatielijn van ZorgSpectrum via telefoonnummer 030-5113100 (bereikbaar tijdens werkdagen van 9.00 – 17.00 uur).

footer boog