A A A

Oog voor u

Preventie, gemak en service

 

Preventie

Vallen brengt een groeiend risico op een kleine of grotere ‘ramp’ met zich mee. Te diep en te laag zitten kan ook voor problemen zorgen. Bukken wordt moeilijker, snel omhoog of opzij stappen of springen ook en de wereld om u heen houdt er niet voortdurend rekening mee dat voor u de wereld soms wel heel erg snel gaat.

Er zijn veel manieren en hulpmiddelen om het dagelijkse leven voor u een stuk veiliger te maken. Daarom helpt Zorgspectrum u bij het inventariseren van wat voor u persoonlijk gevaren en risico’s zijn. Zo biedt Zorgspectrum bijvoorbeeld in Houten een cursus valpreventie.

 

Gemaksdiensten en service

Bij Zorgspectrum kunt u ook terecht voor gemaksdiensten en service. Op onze locaties zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een kapsalon, restaurant en een kleine winkel.

 

Als u thuis behoefte heeft aan extra veiligheid kunt u bij ons een abonnement afsluiten voor professionele alarmopvolging thuis.

Als u bij ons komt wonen kunnen wij uw kleding merken en voor u laten wassen bij een wasserij, zodat u daar geen omkijken naar heeft.