A A A

Oog voor mij

Werken bij Zorgspectrum

Oog voor mij

 

Wat wij doen is onmisbaar in onze samenleving. Praktisch bijdragen aan de dagelijkse kwaliteit van leven van ouderen en oudsten, is al onze moeite dubbel en dwars waard. De dankbaarheid van de mensen die wij helpen, verzorgen, behandelen en verplegen en de mensen om hen heen is groot.

 

Plezier in je werk is een basisvoorwaarde voor je geluksgevoel én – mede daardoor – ook voor je prestaties. Onderling, dus met elkaar, doen we er veel aan om hier met veel plezier te werken. Wat ons betreft: elke dag weer!

 

Wie we als Zorgspectrum zijn en hoe we ons werk doen, wordt sterk beïnvloed door alle mensen die hier werken. Jij bent dus belangrijk en daarom willen we hier graag ruim baan maken voor jou!

 

Bekijk de huidige vacatures voor de openingen die we momenteel bieden. Wil je stagelopen of werken en leren tegelijkertijd? Ook dan is Zorgspectrum de organisatie voor jou! Bekijk onze mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Werving & Ontwikkeling via telefoonnummer 030-6007140.

 

In de zorg word je met open armen ontvangen!

 

Ben je scholier of student en wil je weten waarom werken in de zorg heel zinvol en leuk is?

 

Klik op “Ome Bert” voor meer informatie over het werken in de verpleeghuiszorg, de thuiszorg of  verzorgingshuiszorg.