A A A

Oog voor u

Lions Club verzorgt activiteitengids

 

Er is weer een match van de Beursvloer Nieuwegein afgerond!

Zorgspectrum, locatie Zuilenstein, heeft van Lions Nieuwegein activiteitengidsen gekregen. In eerste instantie ging het alleen om het ontwerp van de gidsen. De Lions waren echter zo enthousiast, dat zij ook het drukwerk hebben verzorgd.

 

Match

De match op de Beursvloer vond plaats tussen Gea Evers, coŲrdinator vrijwilligers Zuilenstein en de heer Martin van Leeuwen, president van Lions Nieuwegein. Vanuit Zuilenstein lag de vraag om alle vaste activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd overzichtelijk bij elkaar te presenteren in de vorm van een boekje of een gids. Op deze manier zijn alle bewoners goed geÔnformeerd over de mogelijkheden en is er een duidelijk overzicht van alle activiteiten.

 

Tegenprestatie

Als tegenprestatie voor dit mooie aanbod van de Lions kwamen Evers en Van Leeuwen gezamenlijk tot een ludiek idee; een aantal zelfgebreide sokken voor de Lions leden. Omdat veel ouderen niet zoín zin meer hadden om te breien, is er wat gesmokkeld en zijn er ook wandelsokken gekocht.

 

Mooi resultaat

Het resultaat is prachtig. Er ligt nu een mooie gids waarin alle informatie is gebundeld. Niet alleen handig voor de bewoners zelf, maar ook voor naasten/mantelzorgers die als ze dat willen ook samen kunnen deelnemen aan een activiteit. Het aanbod van activiteiten is zeer divers, van gymnastiek en braintraining tot een bakploeg en een wandelclub.

Door het boekje hoopt Zuilenstein ook op een toename van het aantal bewoners per activiteit.

 

Het boekje is handig opgebouwd met kleuren voor de dagen en in groot lettertype en mooi en professioneel vormgegeven door Pack&Parcel, zij leverden de gids belangeloos.

 

Beursvloer

Jaarlijks wordt door Samen voor Nieuwegein de Beursvloer georganiseerd. De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideŽel elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Ook in 2012 vindt er weer een Beursvloer plaats. Voor meer informatie zie www.samenvoornieuwegein.nl

 

Op de foto:

De heer Van Leeuwen neemt op de foto de sokken in ontvangst van mevrouw Doyer (midden).

Links coŲrdinator vrijwilligers Zuilenstein, Gea Evers.